Reseptlər

Şirin kartof püresi ilə ədviyyatlı piroqlar

Tərkibi

Püre üçün

Kıyma üçün

  • ADDIM 1Şirin kartofu 15 dəqiqə və ya yumuşayana qədər qaynadın, çox bişməməyə diqqət edin.
  • ADDIM 2Bu vaxt yağı böyük, dərin, yapışmayan tavada qızdırın. Soğanları əlavə edin, örtün və 8 dəqiqə və ya yumşalana və rəng almağa başlayana qədər bişirin. Qiyməni qarışdırın, taxta qaşıqla qızarana qədər parçalayın. Bütün ədviyyatları və bulyonu qarışdırın, sonra maye ilə lobya, pomidor və bibər əlavə edin. Üzərini örtün və 20 dəqiqə bişirin. Qarğıdalı maye ilə qarışdırın, ədviyyat edin və oddan götürün.
  • ADDIM 3Kıyma bişirilərkən, sərt bir püre etmək üçün kartofu südlə əzin. Kıyılmış qiyməni altı ayrı piroq qabına tökün, hər birinin üstünə bir az püre əlavə edin, sonra pendir və bir az paprika səpin.
  • ADDIM 4Piroqları indi dondurmaq olar. Dərhal yemək yeyirsinizsə, qızdırılana və pendir əriyənə qədər isti qril altına qoyun. Dondurulmuşdan bişirmək üçün tamamilə əridin, sonra sobada sobada 180C/160C ventilyatorda 4 30-40 dəqiqə və ya borular isti olana qədər yenidən qızdırın. İstəyirsinizsə, brokoli və ya salat ilə xidmət edin, bu sizi gündə 5-in hamısına aparacaq.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir