Reseptlər

Ən yaxşı pendirli makaron resepti

Tərkibi

  • ADDIM 1Sobanı 200C/180C ventilyatora/qaza qədər qızdırın 6. Baget dilimlərini çörək vərəqinin üzərinə yayın , ərinmiş kərə yağı ilə çiləyin və ədviyyat edin. Xırtıldayana qədər 6 dəqiqə bişirin, sonra kənara qoyun.
  • ADDIM 2Pastanı paketdə göstəriləndən 2 dəqiqə az qaynadın, sonra süzün. Bu vaxt kərə yağı tavada əridin . Sarımsaq və ingilis xardal tozunu əlavə edin, 1 dəqiqə bişirin, sonra adi unu əlavə edin.
  • ADDIM 31 dəqiqə daha bişirin, sonra südü yavaş-yavaş qarışdıraraq , topaqsız sous əldə edin. 5 dəqiqə qaynadın, qalınlaşana qədər hər zaman çırpın. İstidən götürün, sonra çedar və yarım parmezanı əlavə edin.
  • ADDIM 4Pastanı və bir az ədviyyatı pendirli sousa qarışdırın. Böyük bir sobaya davamlı qaba və ya dörd ayrı qaba batırın.
  • ADDIM 5Çörəyin və qalan parmezanın üzərinə səpin, sonra xırtıldayan və qızılı olana qədər 20 dəqiqə bişirin. Pişirmədən əvvəl dondurula bilər – bişirməzdən əvvəl yaxşıca əridin.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir