Gözəllik və sağlamlıq

Çətənə yağının faydalı xüsusiyyətləri

Çətənə yağının faydalı xüsusiyyətləri

Məzmun:

Çətənə yağının istifadəsi

  • Dərinin vəziyyətini yaxşılaşdırır: qıcıqlanma və qabıqları aradan qaldırır.
  • Salatlar və hazır yeməklər üçün sağlam sarğı kimi istifadə olunur. Sıyıqları, bişmiş tərəvəzləri, paxlalı bitkilərdən, ətdən və balıqdan hazırlanmış yeməkləri dadlandırmaq üçün istifadə olunur.

Çətənə yağının faydalı və müalicəvi xüsusiyyətləri

  • Yeniyetmə sızanaqlarını müalicə edir, ayaqların şişməsini azaldır.
  • Kompleks terapiyanın bir hissəsi kimi dermatit, ekzema, lupus, sedef ilə kömək edir.
  • Yanıqların və yaraların sağalmasını sürətləndirir, qızartıları aradan qaldırır, ağrıları aradan qaldırır.
  • Mədə-bağırsaq traktını stimullaşdırır: həzmi sürətləndirir, maddələr mübadiləsini normallaşdırır, bağırsaqlardan tullantıları və toksinləri çıxarır, qəbizlik və meteorizmə kömək edir.
  • İşi normallaşdırır və mədəaltı vəzinin iltihabını və ağrısını aradan qaldırır.
  • Sürətli toxluq hissi verir, iştahı azaldır, yağ yığılmasının qarşısını alır.
  • Hormonal səviyyələri və reproduktiv sistemin fəaliyyətini normallaşdırır – PMS və menstrual ağrıları aradan qaldırır, menopoz zamanı rifahı yaxşılaşdırır, mastopatiyanın, yumurtalıq kistlərinin müalicəsində kömək edir.
  • Prostat adenomasının və hemoroidin görünüşünün qarşısını alır, cinsi disfunksiya ilə mübarizədə kömək edir.
  • Ürək və qan damarlarını gücləndirir, insult, infarkt və şiş riskini azaldır.
  • Xolesterolu azaldır, ateroskleroz, tromboflebit ilə kömək edir.
  • Qan şəkərinin səviyyəsini normallaşdırır və insulin müqavimətini azaltmağa kömək edir.
  • Hipertansiyonun qarşısının alınması.
  • Sinir uclarına sakitləşdirici təsir göstərir, epilepsiya zamanı tutmaları azaldır, hücumların tezliyini və sayını azaldır.
  • Görmə qabiliyyətini gücləndirməyə kömək edir.
  • Qaraciyərin təmizlənməsinə kömək edir, onun hüceyrələrini hepatit və digər qaraciyər xəstəlikləri nəticəsində məhv olmaqdan qoruyur.
  • İmmunitet sistemini gücləndirir, xəstəlikdən tez sağalmağa kömək edir.
  • Bədəndən parazitləri çıxarır və helmintlərin görünüşünün qarşısını almaq üçün istifadə olunur.

Tətbiq üsulu

  • İçəridə : 1 osh qaşığı. Yeməkdən 20 dəqiqə əvvəl acqarına bir qaşıq yağ, onu salatlara, qəlyanaltılara və ya hazır yeməklərə əlavə edə bilərsiniz.
  • Xarici olaraq : Üz, əl, bədən kremləri və evdə hazırlanmış maskalara əlavə edin. Dəriyə sürtün. Dəri xəstəliklərini, yaraları və yanıqları müalicə edərkən, təsirlənmiş əraziyə nöqtəli şəkildə tətbiq edin və losyonlar hazırlayın.

Saxlama müddəti və şərtləri

  • Paketi açmadan əvvəl – istehsal tarixindən 6 ay.
  • Açıldıqdan sonra – 30 gün.
  • Saxlama temperaturu: +3…+6°С +25°С-dən aşağı temperaturda yağ bərkiyir. İstifadə etməzdən əvvəl soyuducudan isti yerə çıxarın ki, maye halını alsın.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir